Sivrihisar’ın geleneksel olarak her yıl düzenlenen ve büyük ilgi gören Dövme Sucuk Festivali, bu yıl ülke genelinde uygulanan tasarruf tedbirleri nedeniyle yapılmayacak.
Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci, festivalin her yıl ilçenin esnafına katkı sağlamak ve Sivrihisar’ın tanıtımını artırmak amacıyla büyük bir özenle organize edildiğini belirtti. Ancak, yaşanan ekonomik zorluklar ve ülke genelindeki tasarruf önlemleri nedeniyle bu yıl festivalin Şubat ayında gerçekleştirilemeyeceğini duyurdu.
Başkan Dökmeci, festivalin geleneksel olarak Şubat ayında Sivrihisar halkı tarafından büyük bir heyecanla beklenen bir etkinlik olduğunu ifade ederek, "Bu yıl, ülke genelinde uygulanan tasarruf tedbirleri ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle festivalimizi gerçekleştiremiyoruz. İlgili Bakanlıkla yaptığımız görüşmelerde de olumsuz yanıt aldık" dedi. Bununla birlikte, Başkan Dökmeci, festivalin ilerleyen tarihlerde Sivrihisar’da büyük bir coşku ve muazzam bir atmosferle yapılması için çabaların sürdüğünü de ekledi.
bundan sonra hiç yapmasanız daha iyi olur. tamamen kaldırın.
Özel değil devlet hastanesi yapılacak
Tarkan Demir
Deprem Eskişehir’e GE – Lİ – YOR
Kerem Akyıl
CHP mi sahada yoksa AK Parti mi?
Kaan Özcan
Eskişehir sokaklarında gördüğümüz en acı manzara!
Ümit Polatbaş
Üreticiler zirai don ile karşı karşıya!
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy