Eskişehir'de Kore Gazisi Kemal Öztürk gözyaşlarıyla uğurlandı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de Kore Gazisi Kemal Öztürk gözyaşlarıyla uğurlandı!
A
a

Eskişehir’de 94 yaşında hayatını kaybeden ve son Kore Gazisi olan Kemal Öztürk, askeri tören ile son yolculuğuna uğurlandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de 94 yaşında hayatını kaybeden ve son Kore Gazisi olan Kemal Öztürk'ün cenaze namazına yakınları, komutanlar, sanayici ve işadamlarının yanı sıra Muharip Gaziler Derneği üyeleri de katıldı.

1950 yılında başlayan Kore savaşında Gazi olan Kemal Öztürk, yaşadığı Eskişehir’de 94 yaşında hayata veda etti. Eskişehir Ticaret Borsası (ETB) Meclis Başkanı Hasan Öztürk’ün babası olan Gazi Kemal Öztük’ün vefatı nedeniyle bir askeri tören düzenlendi. Eskişehir’de ikamet eden son Kore Gazisi olan Öztürk’ün cenazesi Mahmut Sami Ramazanoğlu Camiinde kılına ikindi namazına müteakip cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlandı. Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir eski Milletvekili Harun Karacan, Muharip Gaziler Derneği üyeleri, meclis üyeleri ile yakınlarının katıldığı namazın ardından Hava Kuvvetleri Komutanlığında görevli askerler tarafından cenaze askeri bir tören ile Asri Mezarlığa dualar eşliğinde defnedildi
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi