Eskişehir'de kargo firmasından skandal görüntü!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de kargo firmasından skandal görüntü!
A
a

Eskişehir'de bir kargo şirketinde çalışanlarının paketlenmiş kargoları açık alana döktükten sonra fırlatarak ayrıştırdığı anlar, tepkilere yol açtı. Tepebaşı ilçesi Batıkent Mahallesi'nde yaşanan olayda, bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde kargo çalışanlarının kargoları hoyratça fırlattığı görülüyor. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de bir kargo şirketinde çalışanlarının paketlenmiş eşyaları açık alana döktükten sonra fırlatarak ayrıştırdığı anlar, cep telefona kamerasına yansıdı.

Tepebaşı ilçesi Batıkent Mahallesi’nde şubesi bulunan bir kargo şirketi firmasının çalışanlarının kargoları ayrıştırma şekli, vatandaşların tepkisine neden oldu. Bir vatandaş tarafından kayda alınan görüntülerde kargo çalışanlarının, paketlenmiş kargoları açık bir alana döktüğü ve fırlatarak ayrıştırdığı görülüyor. Görgü şahitlerinin iddiasına göre yaklaşık 5-6 aydır ayrıştırma bu şekilde yapılıyor.



Görüntüleri çeken vatandaş, “Kargo çalışanları günlük Batıkent Mahallesi atılan eşyalar kırılan kırılmayan umurlarında değil, bakın. Ve biz kırılan kargo gönderdiğimizde, ekstradan alınan para. Kardeşim, madem bu işi yapmayı sevmiyorsan yapma; seven var, yapabilecek insan var. Bakın, gördünüz mü? Her gün aynı manzara kargo çalışanları” ifadelerini kullanarak duruma tepki gösterdi.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi