Eskişehir'de kar yağışı devam edecek mi? Üşümeyin, dikkat!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de kar yağışı devam edecek mi? Üşümeyin, dikkat!
A
a

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, Eskişehir ve çevresindeki bölge geneli için kritik bir hava durumu söz konusu. Çok bulutlu ve aralıklı yağışlar beklenirken, karla karışık yağmur ve hafif karda kapıda. Özellikle sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde buzlanma ve don olayı yaşanabilir. Eskişehir sakinleri, hava durumu değişikliklerine karşı dikkatli olmalı ve gerekli önlemleri almalı. İşte ayrıntılar…

Sütiş Eskişehir

27 Ocak Cumartesi günü Eskişehir'de kar yağışlı bir hava bekleniyor. Gün içinde hava sıcaklığı yaklaşık 2 derece civarında seyrederken, gece saatlerinde ise sıcaklığın -1 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor. En yüksek sıcaklık 3 derece civarında olacakken, en düşük sıcaklık -2 derece civarında gerçekleşecek.

Ayrıca, rüzgarın Eskişehir ve çevresinde doğu ve güneydoğu yönlerinden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği belirtiliyor. Bursa ve Bilecik çevrelerinde ise rüzgarın doğu ve kuzeydoğu yönlerinden hafif ara sıra orta kuvvette olacağı öngörülüyor.

Meteoroloji raporuna göre, bu akşam ve gece saatlerinde Bursa'nın kuzeybatısı, Eskişehir'in güneybatısı, Kütahya'nın merkezi dahil güneydoğu kesimlerinde çok bulutlu, zaman zaman puslu ve sisli hava olması bekleniyor. Ayrıca, gece ve sabah saatlerinde Bursa merkez ve kıyı kesimleri dışında don ve kırağı olayları görülecek.

28 Ocak Pazar günü ise sabah saatlerinde ise kar yağışının Bursa'nın kuzeybatısından başlayarak tüm bölge genelinde etkili olması öngörülüyor. Bursa, Bilecik, Eskişehir ve Kütahya illerinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Gece ve sabah saatlerinde Bursa merkez ve kıyı kesimleri dışında don ve kırağı olayları yaşanabilir. Bölgede yaşayanlar, hava durumu değişikliklerine karşı dikkatli olmalı ve gerekli tedbirleri almalıdır.

Kaynak : anadolugazetesi.com
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi