Eskişehir’in Şirintepe Mahallesi’nde çekilen bu fotoğraf, kaldırımın ortasına bırakılan bir motosikletin yayaların geçişini engellediğini gözler önüne seriyor. Yemek firmasına ait olduğu görülen motosikletin kaldırımda bu şekilde bırakılması, hem engelli bireyler hem de çocuklu aileler açısından ciddi bir geçiş sorunu oluşturuyor.
Dar kaldırımın büyük bir kısmını kaplayan motosiklet, yayaların yoldan yürümek zorunda kalmasına neden oluyor. Özellikle trafiğin yoğun olduğu saatlerde bu tür manzaralar, olası kazalara davetiye çıkarabilirken, yaya güvenliği açısından da risk oluşturuyor.
Bölge sakinleri, kaldırımın yaya kullanımına açık olması gerektiğini vurgulayarak, yetkililerden denetimlerin artırılmasını istiyor. Öte yandan motosiklet sürücülerine de kaldırımların park alanı olmadığı hatırlatılıyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Yılmaz Hoca uyardı: Eskişehir’in siluetini bozmayın!
Tarkan Demir
Kurt’u “O konuda” kimse eleştiremez
Kerem Akyıl
Halkın yanında olan esnafa selam!
Kaan Özcan
Üreticiler zirai don ile karşı karşıya!
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
