Eskişehir'de iş arayanlara son dakika haberi: İşte başvuru şartları

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de iş arayanlara son dakika haberi: İşte başvuru şartları
A
a

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) 8 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular KPSS B grubu puan sıralamasına göre değerlendirilecek. İşte başvuruya dair detaylar ve istenilen şartlar...

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Teknik Üniversitesi 8 sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvurular KPSS B grubu puan sıralamasına göre değerlendirilecek.

Ön lisans mezunları için 2022 yılı KPSS (B) grubu KPSSP93 puan türü, ortaöğretim mezunları için ise 2022 yılı KPSS (B) grubu KPSSP94 puan türü esas alınacak. Her aday sadece bir unvan için başvuruda bulunabilecek, birden fazla unvan için yapılan başvurular geçersiz sayılacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 27 MART!

Son başvuru tarihi 27 Mart 2024 Çarşamba olarak belirlendi. Toplamda 8 personel alınacak, bunlardan 6'sı büro personeli, 2'si ise koruma ve güvenlik görevlisi olarak istihdam edilecek.

Büro personeli için vardiyalı düzende çalışma şartı aranacak. Koruma ve güvenlik görevlisi alımında ise sadece erkek adayların başvuruları kabul edilecek ve başvuru yapan adayların son başvuru tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir.

Kaynak : anadolugazetesi.com
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi