Eskişehir'de iddialı açıklama: Yeni bir yüz istiyorlar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de iddialı açıklama: Yeni bir yüz istiyorlar!
A
a

Eskişehir'de İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Emine Edizgil, yerel seçim gündemini değerlendirdi. 2 aydır sahada olduğunu ve olumlu dönüşler aldığını söyleyen Edizgil, “Başka bir yüz, yeni bir yüz, özellikle bir kadın başkan istiyorlar. Bir değişim istiyorlar Odunpazarı’nda” ifadelerini kullandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Emine Edizgil, seçim gündemini ve diğer adayları ES TV’ye değerlendirdi. Adaylara başarılar dileyen Edizgil, “Ben gerçekten kim aday olmuş, kim olmamış onlara hiç bakmadım. Çünkü karşımdaki aday adayları da hepsi iyi insanlar, dallarında başarılı insanlar” dedi. Adaylığının açıklanmasının üzerinden 2 ay geçtiğini ve bunun kendisi için bir avantaj olduğunu ifade eden Edizgil, “2 aydır ben sahalardayım, çalışıyorum. Önümüzde koskocaman 2 ay daha var. Bu 2 ay da bizim için çok daha iyi olacak. Seçim çalışmalarımız bundan sonra daha da hızlanacak” şeklinde konuştu. 

KADIN BAŞKAN VURGUSU

Odunpazarı’nın bütün esnaflarını gezdiğini söyleyen Edizgil, “Esnaftan ve halktan aldığım teveccüh gerçekten beni çok mutlu etti. Çünkü beni tanıyorlar. Benim kendimi tanıtmama gerek kalmadı. 2014 seçimlerinden beri beni tanıyorlar, diş hekimi olmamdan dolayı tanıyorlar. Çok iyi geri dönüşler alıyoruz. Ben şuna inanıyorum ki; insanlarımız artık iki kutup arasında sıkışmaktan bıkmış. Başka bir yüz, yeni bir yüz, özellikle bir kadın başkan istiyorlar. Bunu defalarca bana dile getirdiler. Özellikle kadınlar, ‘bir kadın başkan olsun, biz onun yanında dertlerimizi çok daha rahat anlatırız’ diyen birçok kadınımızla karşılaşıyoruz. Bir değişim istiyorlar Odunpazarı’nda” dedi.

SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

2014 seçimlerinde de kazanacağına inandığını ve seçime bu yüzden girdiğinin altını çizen Edizgil, “O zaman mevcut bulunduğum partinin oylarını yükseltmek için değil kazanmak için girmiştim. Gerçekten kazanacağıma da inanıyorum. Odunpazarı halkı bana çok da güzel teveccüh gösterdi. O zamanki yanımda duranlar, şu anda da yanımdalar. Şu anda kendimi daha şanslı hissediyorum. Çünkü kendimi tanıtmama gerek kalmıyor. Gittiğim yerde daha ben ismimi söylemeden birçok vatandaşımız tanıyor. Bu da benim için bir avantaj tabii ki. Kendimi tanıtmadan, sadece yapacaklarımı anlatıyorum. Çünkü Emine Edizgil kimdir demiyorum, projelerimi anlatıyorum. Biz bu seçimi kazanacağız” ifadelerini kullandı.  Huzurlu, güvenli ve birlik içinde bir seçim geçmesini temenni eden Edizgil, “Ben inanıyorum ki, diğer adaylarımız da, birbirimizi incitmeden kötülemeden yarışacağız. Önemli olan halkın isteği. Odunpazarı halkımız kimi tercih ederse biz ona teşekkür edeceğiz. Yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.
Kaynak : M. Anıl Aksoy
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi