Eskişehir esnafı, Ramazan'a saatler kala hurma fiyatlarında yaşanan değişiklikleri aktardı.
Geçen yıl ile kıyaslandığında bu yıl fiyatların daha uygun olduğunu belirten esnaf, hurma çeşitlerinin fiyatlarının 150 TL ile 500 TL arasında değiştiğini, vatandaşların ise bütçelerine göre tercih yaparak alışverişlerini yaptıklarını söyledi.
Eskişehir'deki hurma satıcıları, özellikle Medine hurmasının geçen yıl 540 TL'den satıldığını, bu yıl ise 490 TL'ye satıldığını belirterek, fiyatların düşmesinin halkın Ramazan alışverişine yansıdığını ifade etti. Yüksek fiyatlar nedeniyle bütçelerine dikkat eden vatandaşlar, farklı hurma seçenekleri ile tercihlerini yaparak Ramazan'a hazırlıklarını sürdürüyor.
Esnaf, bu yıl Ramazan ayında hurma satışlarının artacağını ve vatandaşların daha uygun fiyatlarla alışveriş yapabilmesinin sevindirici olduğunu dile getirdi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
SADECE KÜLLİYEYE ZİNCİR VURULMADI!
Kaan Özcan
İçiniz soğudu mu bari?
Tarkan Demir
Külliye’de olması gereken oluyor
Kerem Akyıl
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
Ümit Polatbaş
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu