Eskişehir'de her biri tek tek onarılıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de her biri tek tek onarılıyor
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, yaya güvenliğini sağlamak ve kent estetiğini korumak amacıyla kırık dubalar ile hasarlı kaldırımlarda onarım çalışmalarına başladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kent estetiğini bozan ve yaya güvenliğini tehdit eden kırık dubalar ile zarar görmüş kaldırımların onarımı için çalışma başlattı.

Özellikle yoğun yaya trafiğine sahip bölgelerde zamanla yıpranan, kırılan veya araç çarpması sonucu zarar gören dubalar ile kaldırım taşları, belediye ekipleri tarafından tek tek tespit edilerek yenileniyor. Ekipler, hem trafiği aksatmamak hem de vatandaşların günlük yaşamını etkilememek adına çalışmalarını sabah erken saatlerde ve gece geç saatlerde sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bakım ve onarım faaliyetlerinin planlı şekilde süreceğini belirtti.
Kaynak : Efe Emre Özbey
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon
Sevgi 19 Mayıs 2025 13:08

KaldıRIM onarımları için belediyelerimiz teşekkür ederiz aynı ilgiyi cadde ve sokaklara da bekliyoruz,birde esnaflar ın dükkanlarının önü ve caddeleri kendi malları gibi kapatmalarını da bir engelleseniz mükemmel olur belediye yetkililerine duyurulur.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi