Eskişehir'de hava bir anda soğuyacak: İşte o gün...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de hava bir anda soğuyacak: İşte o gün...
A
a

Eskişehirliler, hafta sonu boyunca parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava ile karşı karşıya kalacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Eskişehir'de hava sıcaklıkları 13°C ile 34°C arasında değişecek. İşte Eskişehir'in bir haftalık hava durumu raporu...

Sütiş Eskişehir

Eskişehirliler, son günlerde artan hava sıcaklıkları ile yazın erken geldiğini hissetse de, Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nden gelen uyarı hafta sonu planlarını etkileyebilir.

Yapılan son değerlendirmelere göre, 18 Nisan Perşembe günü itibaren hava sıcaklıklarında düşüş başlayacak.

ESKİŞEHİR'DE CUMARTESİ GÜNÜ HAVA SICAKLIĞI DÜŞECEK

Cumartesi günü ise en düşük hava sıcaklığı 19 dereceye kadar düşecek. Bu da hafta başındaki yaz sıcaklıklarına göre 7 derecelik bir fark anlamına geliyor.

Hafta sonu için Eskişehir'e seyahat etmeyi planlıyorsanız, hava durumuna göre hazırlıklı olmanız öneriliyor.

Eskişehir'de Hafta Sonu Hava Durumu (19-22 Nisan 2024)

Hafta sonu boyunca Eskişehir'de hava parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Sıcaklıklar 13°C ile 34°C arasında değişecek. En yüksek sıcaklıklar Cuma günü, en düşük sıcaklıklar ise Pazartesi günü görülecek.

Perşembe (19 Nisan):

  • Çok bulutlu
  • Sıcaklık: 13°C - 26°C

Cuma (20 Nisan):

  • Parçalı bulutlu
  • Sıcaklık: 11°C - 18°C
  • Gök gürültülü sağanak yağışlı

Cumartesi (21 Nisan):

  • Çok bulutlu
  • Sıcaklık: 15°C - 23°C

Pazar (22 Nisan):

  • Parçalı bulutlu
  • Sıcaklık: 16°C - 24°C

Pazartesi (23 Nisan):

  • Parçalı bulutlu
  • Sıcaklık: 13°C - 26°C

ESKİŞEHİR'DE İLÇELERDE HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Alpu: Sıcaklıklar 8°C ile 25°C arasında değişecek. Hafta sonu boyunca parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
Beylikova: Sıcaklıklar 5°C ile 25°C arasında değişecek. Hafta sonu boyunca parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
Çifteler: Sıcaklıklar 6°C ile 24°C arasında değişecek. Hafta sonu boyunca parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
Günyüzü: Sıcaklıklar 7°C ile 26°C arasında değişecek. Hafta sonu boyunca çok bulutlu, parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
Han: Sıcaklıklar 9°C ile 20°C arasında değişecek. Hafta sonu boyunca çok bulutlu, parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
İnönü: Sıcaklıklar 7°C ile 23°C arasında değişecek. Hafta sonu boyunca gök gürültülü sağanak yağışlı, parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
Mahmudiye: Sıcaklıklar 8°C ile 23°C arasında değişecek. Hafta sonu boyunca parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
Mihalgazi: Sıcaklıklar 14°C ile 30°C arasında değişecek. Hafta sonu boyunca gök gürültülü sağanak yağışlı, parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
Mihalıççık: Sıcaklıklar 10°C ile 20°C arasında değişecek. Hafta sonu boyunca çok bulutlu, parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
Sarıcakaya: Sıcaklıklar 10°C ile 31°C arasında değişecek. Hafta sonu boyunca gök gürültülü sağanak yağışlı, parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
Seyitgazi: Sıcaklıklar 12°C ile 25°C arasında değişecek. Hafta sonu boyunca parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
Sivrihisar: Sıcaklıklar 12°C ile 23°C arasında değişecek. Hafta sonu boyunca çok bulutlu, parçalı bulutlu ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
Tepebaşı: Sıcaklıklar 13°C ile 26°C arasında değişecek. Hafta sonu boyunca çok bulutlu, çok bulut
Kaynak : MUHABİR - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi