Eskişehir'de hastane otoparkında kaos! İşte nedeni...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de hastane otoparkında kaos! İşte nedeni...
A
a

Eskişehir'deki hastanelerde her gün binlerce hasta tedavi olmak için sıraya giriyor, ancak bu sırada otopark bulmak büyük bir problem haline geliyor. Özellikle Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kronikleşen trafik yoğunluğu kazalara da davetiye çıkarıyor.

Sütiş Eskişehir
Her gün binlerce hastanın çeşitli rahatsızlıklarından dolayı tedavi olmaya geldiği Eskişehir’deki hastanelerde otopark çilesine bir türlü çözüm bulunamıyor. Bu hastanelerden biri olan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesinde, kronik bir hastalık haline gelen trafik yoğunluğu kazaları da beraberinde getiriyor. Hastane bahçesinde duyarsız sürücülerin araçlarını gelişi güzel park etmesiyle zaman, zaman trafik durma noktasına geliyor. Otopark sıkıntısının yaşandığı hastanede yol kenarına bırakılan ve uzun süre alınmayan araçlar, trafik akışını da olumsuz etkiliyor. Üniversiteye gelen öğrenciler ile hastaneye tedavi amaçlı ulaşan hasta yakınları rast gele bırakılan araçlar nedeniyle zor anlar yaşıyor. Yetersiz kapasiteye sahip olan hastane otoparkında yer bulamayan sürücüler, araçlarını yol kenarlarına hatta kaldırımlara bile park edince yaya trafiğinin akışı da zorlaşıyor. Sürücülerin dikkatsizlikleri dışında yanlış yerlere park edilen araçlar da kazalara davetiye çıkartıyor. Yol kenarlarına park edilen araçlar nedeniyle zaten dar olan yol iyice geçilmez duruma getiriliyor. Hastane güvenlik görevlilerinin uyarılarına aldırış etmeyen sürücüler, her fırsatta arabalarını yolun ortasına ya da kenarlarına bırakmaktan vazgeçmiyor. Yakınlarını hastaneye tedavi olmaya getiren vatandaşlarda, hastane bahçesindeki otopark sorununun biran önce giderilmesi için yetkilileri de göreve davet ettiler.
 
Kaynak : MUHABİR - TUĞÇE KAŞ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Eses 12 Mayıs 2024 02:35

Çözüm hastane bahçesine katlı otopark yapıp ücret almak.

0 0 Cevap Yaz
mert yurt 11 Mayıs 2024 22:38

bütün sıkıntı calışanlarından kaynaklı

0 0 Cevap Yaz
tr 11 Mayıs 2024 17:44

personel araçlarından dolayı hastalara yer kalmıyor. hastane önüne personel otoparkı yapılmış. oysa orası hastalara ait olmalı. yolun alt tarafında hastaneye ait boş arsaya personeller ve doktorlar araçlarını oraya koymalı. hastane giriş tarafında bulunan ziyaretçi otoparkı katlı otoparka çevrilmeli.

0 0 Cevap Yaz
Levent TANERİ 11 Mayıs 2024 17:38

ESKISEHIR DE ÇOK ÜZÜLEREK SÖYLEYECEĞİM HAKİKATEN KAOS OTOBÜS DURAKLARINA PARK ETMELER ÇOK BÜYÜK RAHATLIK IÇINDE SÜRÜCÜLER TÜM KALDIRIMLAR DOLU

0 0 Cevap Yaz
Alaattin 11 Mayıs 2024 17:37

Bu kadar büyük hastaneye ne gerek var 😄

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi