Eskişehir Ticaret Odası’nın (ETO) Ağustos ayı meclis toplantısında, uzun süredir konuşulan ekmek zammı masaya yatırıldı. Kentte faaliyet gösteren fırıncıların talepleri doğrultusunda, İç Anadolu Fırın İşletmecileri Sendikası’nın fiyat artışı talebi Ticaret Bakanlığı tarafından onaylandı ve ETO’ya iletildi.
ETO’nun yarın saat 19.00’da gerçekleşecek meclis toplantısında, 200 gram ekmeğin fiyatına 2,50 TL zam yapılması planlanıyor. Bu artışla birlikte, Eskişehir’de ekmeğin satış fiyatı 15 TL’ye yükselmiş olacak.
Zam kararının ardından, uygulanma tarihi ise İç Anadolu Fırın İşletmecileri Sendikası’nın başkan ve yönetim kurulu üyeleri arasında yapılacak toplantıda belirlenecek. Toplantı sonrasında kamuoyu ve ilgili taraflar bilgilendirilecek.
Meclis toplantısında ayrıca Ticaret Odası’nın yeni hizmet binasına taşınma konusu da gündeme gelecek.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Yılmaz Hoca uyardı: Eskişehir’in siluetini bozmayın!
Tarkan Demir
Kurt’u “O konuda” kimse eleştiremez
Kerem Akyıl
Halkın yanında olan esnafa selam!
Kaan Özcan
Üreticiler zirai don ile karşı karşıya!
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
