Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Hasan Kalın, Gençlik Hizmetleri Müdürü ve Gençlik Merkezi müdürleriyle bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantıda, yeni dönemde gençlere yönelik hayata geçirilmesi planlanan faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda gençlik faaliyetlerinin daha verimli ve kapsamlı şekilde yürütülmesi için planlanan çalışmalar ele alındı. Yeni dönemin hedefleri ve projeleri üzerine değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere daha etkin şekilde katılım sağlamasına yönelik çalışmalar da görüşüldü.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yürütülecek faaliyetlerin planlanmasına yönelik fikirlerin paylaşıldığı toplantıda, önümüzdeki dönemin çalışma takvimi ve hedefleri değerlendirildi. Hasan Kalın ve beraberindeki müdürler, gençlere yönelik faaliyetlerin daha etkili şekilde yürütülmesi amacıyla yapılabilecek çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulundu.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Eskişehir’in nadir toprak elementi, Gabar’ın petrolü, Karadeniz’i…
Tarkan Demir
AK Partililere bereket gelsin
Kerem Akyıl
Ekonomi çok güzel diyenler…
Kaan Özcan
Festival zamanı
Seval Erci
Geleceğe bırakılan en büyük miras
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy