Eskişehir’de Milli Eğitim Müdürlüğü ile Eskişehir Gastronomi Derneği iş birliğinde düzenlenen “Yarının Genç Şefleriyle Buluşuyoruz” adlı eğitim semineri, Şehit Hasan Önal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde başladı.
Seminere, Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Eskişehir Gastronomi Derneği Başkanı Murat Arnik, Milli Eğitim Mesleki ve Teknik Eğitim Sorumlu Şube Müdürü Burhanettin Elçi, okul müdürü Filiz Kıvrak, bölüm yöneticileri ve aşçılık dalında staj gören öğrenciler katıldı.
Programda konuşan Gastronomi Derneği Başkanı Murat Arnik, gençlere rehberlik etmenin önemine değinerek, “Buradan mezun olan her bir öğrencimiz sadece kendi hayatını değil, ülkemizin geleceğini de inşa edecektir. Bu yüzden genç şeflerimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Eskişehir Gastronomi Derneği olarak, sizlere staj ve okul sonrası iş garantisi veriyoruz. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle koordineli şekilde destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Seminerle, aşçılık alanında eğitim alan gençlerin mesleki gelişimlerine katkı sağlanması ve sektöre hazırlanmaları hedefleniyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Talat Yalaz’ı susturalım
Kerem Akyıl
Eskişehir AK Parti doğasına sahip çıkıyor
Kaan Özcan
TOKİ Kocakır konutlarının altyapısını kim yapacak?
Tarkan Demir
Uyanınca ilk iş bunu yapıyorsanız büyük tehlikedesiniz!
Ümit Polatbaş
Bayram mutluluk demek değil miydi?
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy