Eskişehir'de ev sahibi olmak isteyenlere TOKİ müjdesi: Başvuru tarihi belli oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de ev sahibi olmak isteyenlere TOKİ müjdesi: Başvuru tarihi belli oldu
A
a

Türkiye'nin önde gelen konut üreticisi TOKİ, ev sahibi olmak isteyenlere yönelik cazip fırsatlar sunuyor. TOKİ'nin duyurusuna göre, birçok ilde konut ve arsa satışları gerçekleştirilecek, bu projeler arasında Eskişehir, Adana, Ankara, İstanbul, İzmir gibi önemli şehirler de yer alıyor.

Sütiş Eskişehir
Türkiye'nin en büyük konut üreticisi TOKİ, birçok ilde konut ve arsa satışı gerçekleştireceğini duyurdu. Ev sahibi olmak isteyenler için konut ve arsa fırsatları sunan TOKİ, başvuruların başladığını bildirdi.

132 KONUT AÇIK ARTIRMAYLA SATIŞA SUNULACAK

Süperhaber'in aktardığına göre, TOKİ'nin son açıklamalarına göre konut satışı yapılacak iller belirlendi. TOKİ'nin açıklamasına göre, Adana, Afyon, Ankara, Aydın, Balıkesir, Batman, Çorum, Elazığ, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, İstanbul, İzmir, Karaman, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Rize, Samsun, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Van, Yozgat illerinde 132 konut açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak.
Konut projelerinin ödemeleri %25 peşinat ve 72 ay vadeyle gerçekleştirilecek.

İŞTE AÇIKLANAN O İLLER

TOKİ bu illerde yaşayan vatandaşlara uygun fiyatlı arsa satışı yapacak: TOKİ yaptığı açıklamada; Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Burdur, Bursa, Denizli, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, İzmir, Kars, Kastamonu, İzmir, Konya, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Ordu, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon, Yozgat illerinde 296 arsa açık artırmayla satışa çıkaracağını duyurdu.
Projeyle ilgili detalı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi