Eskişehir'de dudakları uçuklatan operasyon: Fuhuşla 22,8 milyon lira...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de dudakları uçuklatan operasyon: Fuhuşla 22,8 milyon lira...
A
a

Eskişehir merkezli 4 ilde eş zamanlı düzenlenen fuhuş operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 22,8 milyon liraya el konuldu.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de fuhuşa karşı büyük bir operasyon düzenlendi. Gizli bir fuhuş ağı çökertildi, 11 kişi gözaltına alındı ve 22 milyon lira ele geçirildi. İşte detaylar...

Eskişehir merkezli 4 ilde düzenlenen fuhuş operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 31 Mart 2023 tarihinden itibaren Eskişehir’de faaliyet gösterdiği tespit edilen, para karşılığı fuhuş ilanlarının bulunduğu web sitelerini araştırmaya başladı. 

Yapılan incelmeme ve araştırmalar sonucu fuhuş yaptığı tespit edilen 145 kadına toplam 631 bin 330 lira idari para cezası kesildi. Site üzerinden "fuhşa aracılık" eden 49 şüpheli yakalandı, adliyeye sevk edilenlerden 20’si tutuklandı.

SON OPERASYON

Eskişehir merkezli, Adana, İstanbul ve Antalya’da 4 Haziran’da eş zamanlı düzenlenen son operasyonda ise Adana’da 8, İstanbul’da 2, Antalya’da 1 olmak üzere toplam 11 şüpheli yakalandı.

Yapılan aramalarda 1 ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği ve sesli dijital materyaller ele geçirildi.

Ayrıca, şüphelilere fuhuştan elde ettikleri 22 milyon 882 bin liraya ilişkin, “suçtan kaynaklanan mal varlığının değerini aklama” ile ilgili olarak yasal işlem başlatıldı. 

11 şüpheli adli mercilere sevk edildi.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi