Olay, Odunpazarı ilçesi İstiklal Mahallesi Reşadiye Esnafı Sokak’ta bulunan bir çay ocağının önünde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, gün içerisinde gittiği çay ocağında işletmeci tarafından dışlandığını düşünen 60 yaşındaki S.G., gece saatlerinde alkol aldıktan sonra yeniden işletmenin önüne geldi.
İddiaya göre S.G., yanında bulunan sert bir cisimle çay ocağının camını kırdı. Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye bekçi ekipleri sevk edildi.
Ekiplerin yaptığı görüşmede S.G., çay ocağında çalışan kişinin kendisini dışladığını düşündüğünü ve bu durumdan çok alındığını söyledi.
Olay sırasında duygusal anlar yaşayan S.G.'nin zaman zaman gözyaşlarına boğulduğu öğrenildi. Ekipler tarafından sağlık kontrolünden geçirilen şahıs, ardından işlemleri yapılmak üzere karakola götürüldü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Her yetişkin vatandaşa 240 bin lira seçim vaadi örnek olur mu?
Tarkan Demir
YENİ Parti Eskişehir’de rahat
Kerem Akyıl
Tepebaşı halkı Ataç'tan memnun!
Kaan Özcan
Ahilik anlayışı
Seval Erci
Eskişehir’in mirası yok oluyor!
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy