Eskişehir’de Çarşamba Pazarı'nın yeri değişecek mi? Kazım Kurt yanıtladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de Çarşamba Pazarı'nın yeri değişecek mi? Kazım Kurt yanıtladı
A
a

Eskişehir’de halk arasında “Çarpa” olarak bilinen Çarşamba Pazarı’nın taşınması yeniden gündemde

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde bulunan ve halk arasında “Çarpa” olarak bilinen Çarşamba Pazarı’nın yerinin değiştirilmesi gündemde. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, pazarın mevcut konumuyla ilgili çok sayıda şikâyet aldıklarını söyledi.

Başkan Kurt, esnaf ve vatandaşların görüşlerini almak üzere toplantı düzenlediklerini belirterek, “Esnafın önerilerini dinledik. Bu öneriler bizim önümüzü açtı ve değerlendirmeye aldık” dedi.

Pazar yerinin taşınması konusunda yürütülen çalışmalar devam ederken, yetkililer hem esnafın hem de vatandaşların taleplerini dikkate alarak en uygun çözümü bulmayı hedefliyor.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon
sudin 4 Temmuz 2025 19:44

bu pazar yerinin burada olması gercekten buyük bir sorumsuzluk odunpazarı belediyesine defalarca bu konuda gerekçeleri konusunda başvuruda bulunulduysa da vurdum duymazlığı inanılır gibi değil

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi