Tepebaşı Belediyesi, Kavacık, Karadere ve Alınca mahallelerinde tarım arazilerine izinsiz yapılan yapıları yıkmaya başladı. Belediye, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, hobi bahçesi adı altında yapılan kaçak yapılarla ilgili yasal işlemlerin başlatıldığını duyurdu.
İlk olarak Alınca Mahallesi'nde yer alan 10892 ada 16 parseldeki tarım arazisine yapılan kaçak yapılar, belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Tepebaşı Belediyesi, bu tür izinsiz ve ruhsatsız yapılaşmaların yasalara aykırı olduğunu ve vatandaşları hak kaybı yaşamamaları için uyararak, yasalar çerçevesinde hareket etmeleri gerektiğini belirtti.
Açıklamada, hobi bahçesi adı altında yapılan yapılarla ilgili kontrollerin süreceği ve bu tür kaçak yapılaşmalara asla izin verilmeyeceği vurgulandı. Belediye, vatandaşları yasalara uygun hareket etmeye ve mağduriyet yaşamamaları için gerekli önlemleri almaya çağırdı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Sivrihisar tarihe sahip çıkıyor
Kerem Akyıl
MHP İl Başkanı Candemir vedaya hazırlanıyor!
Tarkan Demir
Halkın yanında olan esnafa selam!
Kaan Özcan
Üreticiler zirai don ile karşı karşıya!
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy