Eskişehir’de bekçiye balta çekme iddiası: Şüpheli gözaltında

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’de bekçiye balta çekme iddiası: Şüpheli gözaltında
A
a

Eskişehir’de Ertuğrulgazi Mahallesi’nde bir bekçi ile vatandaş arasında çıkan tartışma büyüyerek arbede yaşandı. İddialara göre, bir şüpheli bekçiye balta çekti. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri şüpheliyi gözaltına aldı.

Eskişehir'de bekçiye balta çektiği iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.

Olay, saat 21.50 sıralarında Ertuğrulgazi Mahallesi Çalışanlar Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bir bekçi personeli ve vatandaş arasında henüz bilinmeyen sebeple tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi sonucu taraflar arasında arbede çıktı. Olay sırasında bir şahsın bekçiye balta çektiği iddia edildi. Bekçi, şüpheli ile beraberindeki gruba biber gazıyla müdahale etti.

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda Motorize Yunus Timi, ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. Balta çektiği öne sürülen şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı. Muhabirlerin "Bekçiye baltayla mı saldırdın?" sorusunu üzerine şüpheli, "Kimse saldırmadı" dedi. Olayı yara almadan atlatan bekçinin şahıstan şikayetçi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.
Kaynak : İHA
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi