Eskişehir'de bayramlaşmayı bitiren soluğu orada aldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de bayramlaşmayı bitiren soluğu orada aldı!
A
a

Eskişehir'de Ramazan Bayramı dolayısıyla tatillerini verimli geçirmek isteyen Eskişehirli vatandaşlar ve turistler, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Sütiş Eskişehir
Kentte yaşayan ve şehir dışından gelen vatandaşlar, 9 günlük bayram tatilinde vakit geçirmek için Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’ni tercih etti. Önünde uzun kuyruklar oluşan müzeyi gezen vatandaşlar, müzeyi çok beğendiklerini söyledi. Öte yandan Balmumu Heykeller Müzesi, bayramın 2 ve 3’üncü günü de ziyaretçilere kapılarını açacak.

HER ŞEHİRDE OLMALI

Müzeyi gezmeye gelen Oğuzkan Sarıkaya, “Müze çok güzeldi. Özellikle Atatürk köşesini çok beğendim. Ben Eskişehir’e ilk defa geliyorum. Konya’dan bayram için buraya geldik. Burayı duyduk ve gezmek istedik” dedi.

Eskişehir’i ilk defa ziyaret eden Mustafa Terzi, “Ben siyasi figürleri çok beğendim. Yakın tarihteki siyasileri görmek çok hoşuma gitti.

İlk defa geldik Eskişehir’e ve müzeleri gezmek çok hoşuma gitti” ifadelerini kullandı. Oya-Murat Dalan çifti ise, “Her şehre yapılması lazım. Müze çok güzeldi. Biz İzmir’den geliyoruz. Burada böyle bir müze olduğunu duyduk ve hemen gelmek istedik” diye konuştu.
 
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Malıçlı 11 Nisan 2024 04:54

Ya ne mübarek yer şu Eskişehir duyan koşuyor

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi