Eskişehir'de baba ve oğlun korkunç gecesi: Magandalar aranıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de baba ve oğlun korkunç gecesi: Magandalar aranıyor!
A
a

Eskişehir'de akşam saatlerinde Fevzi Çakmak Mahallesinde 2 araç kaza yaptı. Kazanın ardından çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüşürken olayda baba ve 4 yaşındaki oğlu yaralandı. Öte yandan olayı gerçekleştiren 3 şüpheli kaçarken park halindeki bir araca da çarptı. Şüpheliler daha sonra yaya olarak kayıplara karıştı.

Sütiş Eskişehir
Olay, Eskişehir'de Fevzi Çakmak Mahallesi Kenan Sokak üzerinde saat 19.35 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 3 şahıs parkta alkol alıp 26 ZC 160 plakalı araçlarına binerek seyir halindeyken, Kenan Sokak üzerinde seyir halinde olan M.A. idaresindeki 65 HD 811 plakalı ticari araçla Gündoğmuş sokak kesişiminde çarpıştı. Kazada 4 yaşındaki B.A. yaralanırken, 26 ZC 160 plakalı araçta bulunan 3 şahıs ve M.A. arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. 26 ZC 160 plakadaki ismi tespit edilemeyen bir kişi, M.A.'ya silahla ateş açarak sağ boyun kısmından yaraladı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 112 sağlık ekiplerince, yaralı M.A. ve 4 yaşındaki oğlu B.A. Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

POLİS KAÇAN ŞAHISLARI ARIYOR

Olayı gerçekleştirip bölgeden kaçan 26 ZC 160 plakalı araçta bulunan 3 kişi, kaçtığı esnada park halindeki M.Y’ye ait 26 AID 087 plakalı araca çarptı. Şahıslar daha sonra araçtan inip yaya olarak kayıplara karıştı. Dehşet saçan 3 kişinin yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerince geniş çaplı arama çalışması başlatıldı.
 
Kaynak : MUHABİR - EMRAH KÖSE
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi