Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki ağaçların sağlıklı büyümelerini sağlamak amacıyla Atatürk Bulvarı üzerinde budama çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, bitkilerin dinlenme mevsimi olan kış döneminde, cadde ve bulvarlardaki ağaçları budayarak sağlıklı gelişimlerini destekliyor.
Ekipler, Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleştirdikleri budama işlemleriyle, ağaçların daha verimli büyümesini sağlarken, aynı zamanda çevreye estetik bir görünüm kazandırıyor. Çalışmalar kapsamında, yeşil alanların bakımı titizlikle yapılırken, kentteki doğal yaşamın sürdürülebilirliği hedefleniyor.
Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, çalışmalara devam edilen caddelerde vatandaşlara uyarılarda bulunarak, araçlarını bu alanlara park etmemeleri gerektiğini vurguladı. Uygulama, şehirdeki genel yeşil alan bakımının bir parçası olarak hızla devam ediyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
SADECE KÜLLİYEYE ZİNCİR VURULMADI!
Kaan Özcan
İçiniz soğudu mu bari?
Tarkan Demir
Külliye’de olması gereken oluyor
Kerem Akyıl
Eskişehir'in 37 gizli tarifi: Bu lezzetleri biliyor musunuz?
Ümit Polatbaş
MOTİVASYON ANLAMINDA DEĞERLİYDİ
Ahmet D. Canoruç
İsmini Eskişehir halkı belirleyecek
Seval Erci
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu