Eskişehir'de alkollü sürücü polisi de şaşırttı: Direksiyon başında...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de alkollü sürücü polisi de şaşırttı: Direksiyon başında...
A
a

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesine bağlı Sarıcakaya Caddesi'nde 23 Mayıs 2024'te gece saat 02.00 sıralarında şoke edici bir olay meydana geldi. Ceyhun E. isimli sürücü, aşırı alkollü halde direksiyon başında uykuya dalarak hem kendi canını hem de diğer sürücülerin canlarını tehlikeye attı.

Sütiş Eskişehir
Olay, Eskişehir'in Tepebaşı ilçesine bağlı Sarıcakaya Caddesi'nde 23 Mayıs 2024'te gece saat 02.00 sıralarında, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin sürücüyü uyandırmakta zorlanmasıyla başladı. Yaklaşık 30 dakika boyunca uyuyan Ceyhun E., polislerin tüm çabalarına rağmen uyanmadı. Sonunda olay yerine gelen trafik polis ekiplerinin yardımıyla uyandı. Polis ekipleri, sürücüye su uzatarak kendine gelmesi için elini yüzünü yıkaması için yardım etti. 
 
 

ÜFLERSEM 2 YIL HAPİS CEZAM VAR

Sürücü kendine geldikten sonra alkol testi yapılmak istendi. Fakat Ceyhun E., alkolmetreye üflemeyi reddederek "Alkolüm var ama üflemeyim. Hastaneye gidelim. Üflersem 2 yıl hapis cezası alabilirim. Bunu yapmak istemiyorum." dedi. Polis ekipleri ise, "Alkolmetreye üflemezseniz cezası 18 bin TL. Üflerseniz sizin için daha karlı olacak" dedi.

2 YIL EHLİYETİNE EL KONULDU

Polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucu yaklaşık 15 dakika sonra alkolmetreye üfleyen Ceyhun E.'nin 1.46 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Bu durum üzerine sürücüye 8 bin 75 TL para cezası kesilirken, ehliyetine 2 yıl el konuldu ve aracı otoparka çekildi.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi