Eskişehir'de aksiyon dolu gece: Onlar kaçtı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de aksiyon dolu gece: Onlar kaçtı...
A
a

Eskişehir'de gece saatlerinde iki ayrı kovalamaca meydana geldi. İlk olayda, 71 Evler Mahallesi Ersoylar Sokak'ta 26 KN 295 plakalı aracı kullanan Gazi S., polisler tarafından durdurulmak istendi. Ancak dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. İşte ayrıntılar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de gece saatlerinde iki ayrı kovalamaca gerçekleşti. İlk olayda, 71 Evler Mahallesi Ersoylar Sokak'ta 26 KN 295 plakalı aracı kullanan Gazi S., polisler tarafından durdurulmak istendi. Dur ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan Gazi S., Ersoylar Sokak mevkine kadar devam eden kovalamacada polislerden kurtulmak için otomobilden inip yanındaki Sadık D. ile birlikte kaçmaya çalıştı. Kaçış sırasında Gazi S.'nin yanında bulundurduğu tabanca yere düştü. Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve olay yeri inceleme ekibi sevk edilirken, Gazi S. ve Sadık D.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Yapılan incelemede Gazi S.'nin yere düşürdüğü tabanca ele geçirildi. Trafik polis ekipleri de olay yerinde yaptığı incelemede, Gazi S.'nin kullandığı aracın sis farlarının açık olmasından, muayenesi olmamasından ve duru ihtarına uymamaktan toplamda 5 bin 300 TL para cezası kesti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Eskişehir'deki diğer olayda ise:

Eskibağlar Mahallesi Genez Sokak üzerinde 68 DZ 987 plakalı otomobil kullanan S.E., polis ekipleri tarafından durdurulmak istendi. Dur ihtarına uymayan S.E., yaklaşık 10 dakika boyunca polis ekiplerinden kaçmaya çalışırken, Eti Caddesi üzerinde kıskıvrak yakalandı. Araç içerisinde bulunan U. isimli şüpheli araçtan inerek olay yerinden kaçtı. Araçta bulunan S.K. GBT sorgusunda  aranması olduğu ve uyuşturucu madde kullandığı belirlenerek, gözaltına alındı. S.E.'nin kullandığı 68 DZ 987 plakalı araç, dur ihtarına uymamaktan, kovalamaca esnasında kırmızı ışıklardan geçmekten ve muayenesi olmamaktan toplamda 4 bin 263 TL para cezası kesildi. Ayrıca, olay yerinden kaçmaya çalışan U.'nun yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı. Her iki olayda da polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için geniş çaplı arama çalışması başlattı.
Kaynak : Emrah KÖSE
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi