Eskişehir'de AK Parti'den dikkat çeken "Yılmaz Büyükerşen" açıklaması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de AK Parti'den dikkat çeken "Yılmaz Büyükerşen" açıklaması
A
a

Eskişehir AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak, belediyelerde liyakatsiz, eş dost akraba kayırmacılığına son verilmesi gerektiğini bildirdi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak, yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in eş, dost ve akraba kayırmacılığıyla ilgili yaptığı uyarıları önemsediklerini kaydetti.

Bu uyarıların samimiyetinin CHP Yerel Yönetimler Danışmanı olarak Sayın Yılmaz Büyükerşen'in atanmasıyla sorgulanmaya başlandığını savunan Albayrak, “Sayın Büyükerşen'in Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Danışmanlık kadrosuna alınması bu konudaki endişeleri daha da artırmaktadır. Bir yandan CHP'de yerel yönetimlerin sorumluluğunu üstlenirken, diğer yandan Eskişehir'den maaş almaya devam etmesi kabul edilemez bir durumdur. Bu da Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ndeki nepotizmin ne kadar pervasızca yayıldığının açık bir göstergesidir” değerlendirmesinde bulundu.

Albayrak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin de eş, dost ve akraba kayırmacılığına dikkat etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
ceyhun özyurt 16 Mayıs 2024 00:09

Dervişin fikri neyse zikri de odur . 25 yıl her gün açık aradılar bulamadılar şimdi kalkmışlar öküz altında buzağı arıyorlar.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi