Eskişehir'de AK Parti'den CHP'ye geçen binaya T.C. eklendi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de AK Parti'den CHP'ye geçen binaya T.C. eklendi
A
a

Beylikova Belediye Başkanı Av. Hakan Karabacak’ın talimatı ile belediye binasının girişindeki “Beylikova Belediyesi” yazısına ek olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kısaltması olan T.C ibaresi eklendi.

Sütiş Eskişehir
31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerde CHP’nin Eskişehir'de Beylikova Belediye Başkan Adayı Hakan Karabacak, yüzde 53,34 oy alarak başkan seçildi.

İŞTE O ANLAR...

20 YIL SONRA BEYLİKOVA’DA CHP ZAFERİ

Bu alınan seçim zaferiyle Beylikova 20 yıl sonra CHP’ye geçmiş oldu.

CHP son olarak Beylikova’da 2004 yılında seçimleri kazanmıştı. Gerçekleşen 2009 yerel seçimlerin ardından yönetimi AK Parti’ye kaptıran CHP, aradan geçen 20 yılın ardından tekrar vatandaşın tercihiyle AK Parti’ye karşı seçim zaferi yaşadı.

İLÇE 3 DÖNEMDİR AK PARTİ YÖNETİMİNDEYDİ

Bilindiği üzere 3 dönemdir AK Parti’den Beylikova Belediye Başkanlığı görevini Özkan Alp, 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’nin Odunpazarı Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiş, CHP’nin adayı Kazım Kurt’a karşı seçimi kaybetmişti. 
Beylikova’dan ise AK Parti adayı Vahit Kara olarak belirlenmişti.

İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN 

Beylikova’nın CHP’li Belediye Başkan Adayı Hakan Karabacak ilçedeki ilk icraatına belediye binasındaki “Beylikova Belediyesi” yazısının başına T.C. ibaresi eklemekle başladı.
Başkan Karabacak, “İlçemize hayırlı uğurlu olsun” mesajı paylaştı.
Kaynak : MUHABİR - TUĞÇE KAŞ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Selami D. 18 Nisan 2024 16:35

Aynı Duyarlılığı Eskişehir Büyükşehir belediyesinden de bekliyoruz. malum Eskişehir büyükşehir belediyesinde de tabelada T.C. ibaresi yok.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi