Eskişehir'de aileler ve öğrenciler doyasıya eğlendi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de aileler ve öğrenciler doyasıya eğlendi
A
a

Eskişehir’de Şehit Serkan Özaydın İlkokulu muhteşem bir kermes etkinliğine imza attı. Düzenlenen yılsonu etkinliğinde minik öğrenciler doyasıya eğlendi.

Sütiş Eskişehir
Odunpazarı İlçesi’nde bulunan Şehit Serkan Özaydın İlkokulu’nda unutulmaz bir kermes etkinliği düzenlendi. Okul bahçesine stantlar kuruldu, veli ve öğretmenler tarafından hazırlanan poğaça ve pasta türü yiyeceklerin ikramı yapıldı. Veli ve okul bağını güçlendirmek için düzenlenen yılsonu etkinliğine Eskişehir Eksi 25 Derneği de destek verdi. Dernek gönüllüleri minik öğrencilerle bir araya gelerek, onların gün boyu keyifli bir gün geçirmesini sağladı. Survivor parkurları kuruldu, yüz boyama etkinlikleri gerçekleşti. Etkinlikte minik öğrenciler ve velileri gün boyunca doyasıya eğlendi.

AMAÇ; VELİ VE OKUL BAĞINI GÜÇLENDİRMEK

Şehit Serkan Özaydın İlkokulu Müdürü Halil Arslan etkinliğin amacının Veli ve okul bağını güçlendirmek olduğunu ifade ederek, “Etkinliğimizin asıl amacı; Veli-okul bağını güçlendirmek. Ayrıca başarılı bir şekilde geçirdiğimiz dönem sonunda da öğrencilerimizle, velilerin birlikte keyifli bir gün geçirmesini temin etmek istedik. Stantlarımız velilerimizin ve öğretmenlerimizin işbirliği ile kuruldu. Çok güzel bir etkinlik oluyor. Şu anda öğrencilerimiz ve velilerimiz çok mutlu. Bu etkinlikler aynı zamanda Bakanlığımızın yılsonu etkinlikleri haftası kapsamında olmasıyla birlikte bizlerin zaten okul olarak her yıl yaptığımız etkinliklerdir. Şu anda da Bakanlığımız bunu destekliyor. Veli-okul bağını güçlendirmek için bu tür etkinlikleri gerçekleştiriyoruz” dedi.
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi