Eskişehir’de çevre duyarlılığı konusunda farkındalık yaratılmaya çalışıldığı bu günlerde, kent merkezindeki bir parkta yaşanan olay, tepkilere neden oldu.
Bir vatandaşın, ağaçların gövdelerine plastik şişe bıraktığı görüntüler sosyal medyada geniş yankı buldu. Doğal alanların korunmasına yönelik çalışmaların sürdüğü parkta, bu tür davranışların hala görülmesi, çevre dostu vatandaşlar tarafından eleştirildi.
Çevre duyarlılığını vurgulayan vatandaşlar, bu tür davranışların doğaya zarar verdiğini ifade ederek, herkesin daha bilinçli olması gerektiğini dile getirdi.Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, park alanında temizlik çalışmalarını sürdürürken, vatandaşlardan çevreyi koruma konusunda daha dikkatli olmalarını rica etti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Vadiye el attık!
Kaan Özcan
Bir nesil alarm veriyor!
Tarkan Demir
“İyi ki kentsel dönüşüm yaptık” diyebilelim!
Seval Erci
Ünlüce Balmumu Müzesi iddialarına yanıt verdi
Kerem Akyıl
Eskişehir sokaklarında gördüğümüz en acı manzara!
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy