Eskişehir Büyükşehir personeli Yılmaz Büyükerşen'le buluştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Büyükşehir personeli Yılmaz Büyükerşen'le buluştu
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, belediye personeli ile iftar davetinde bir araya geldi. Büyükerşen, “25 yılda birlikte imza attığımız örnek çalışmalardan dolayı hepinize minnettarım. Alınlarınızdan öpüyorum, hoşça kalın.” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel iftar davetleripersonel buluşması ile devam etti. Düzenlenen iftar davetine Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, CHP Milletvekili Utku Çakırözer, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir, bürokratlar ve belediye personeli katıldı.

Salona alkışlar eşliğinde gelen Büyükerşen, “Şehrimizin güzelliğine güzellik katan, birlikte yol yürüdüğüm çalışma arkadaşlarım ile bu güzel iftar yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. 25 yıldır yarattığımız bu güzel kenti koruyacağınızı, üzerine koyarak devam edeceğinizi biliyor ve tüm yol arkadaşlarıma güveniyorum. Hepinize minnettarım. Kalbimin en derinlerinden şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonrası için ise bayrağı devralacak Ayşe Ünlüce benden sonra da kendi şehriyle gurur duyan çocuklar yetişmesini sağlayacak,Türkiye’ye örnek olacaktır. Sözlerimin sonunda hepinizin alınlarından öpüyorum. Ailelerinizle sağlıklı, huzurlu, mutlu ömürler diliyorum. Hoşçakalın.” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce de Eskişehir için omuz omuza çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek başta Başkan Büyükerşen olmak üzere Eskişehir’in güzelleşmesinde emeği olan herkese teşekkür etti. Ünlüce, “Hocamız 25 yılda muhteşem bir eser ortaya çıkardı. Her zaman gurur duyduğumuz, ne mutlu Eskişehirliyim dediğimiz şehrimizi bana emanet etmek istemesi, benim için büyük onur ve gururdur. Emekçiler olarak 540 mahallemize, ilçelerimize durmadan hizmet götürdünüz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 5 yılda da sizlerle birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. İyi ki varsınız.” diye konuştu.

CHP Milletvekili Utku Çakırözer de Büyükerşen ve ekibinin Eskişehir’de çok büyük bir başarıya imza attığını belirterek bu başarının Ayşe Ünlüce ile devam edeceğini ifade etti.

İftar daveti personelin Büyükerşen ile çektirdikleri anı fotoğrafları iletamamlandı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi