Eskişehir Büyükşehir'in dört gözle beklediği onay geldi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Büyükşehir'in dört gözle beklediği onay geldi!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin yapmayı planladığı proje için Çevre Şehircilik Bakanlığından talep edilen arazide önemli bir gelişme yaşandı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin yapmayı planladığı projeleri arasındaki Hayvan Barınağı için Çevre Şehircilik Bakanlığından talep edilen arazi için onay çıktı.

Bakanlık, Odunpazarı ilçesi Sarısungur Mahallesi’nde bulunan 10 bin 750 metrekare taşınmaz alanı hayvan bakımevi yapılmak üzere tahsis etti.

Söz konusu gelişmeyi AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, “Haftaya güzel bir haberle başlıyoruz” başlığıyla paylaşım yaparak duyurdu.

Albayrak, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızca, Odunpazarı ilçemize bağlı Sarısungur Mahallemizde bulunan 14020 ada 10 parsel numaralı 10.750 metrekare taşınmaz alan hayvan bakımevi yapılmak üzere tahsis edilmiştir. Şehrimizde yıllardır büyükşehir belediyesine ait bir tane dahi hayvan barınağı olmaması hiç yakışmıyor. Umarım artık bahane duymayız. Biz üzerimize düşeni yaptık, artık çözüm vakti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız  Mehmet Özhaseki'ye şehrimize olan ilgileri için ayrıca teşekkür ediyorum.”
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Çakıcı 14 Mayıs 2024 09:07

Güzel haber deyince biz de zannettik alt üst geçit falan yapacak meğer hayvan Barınağı yapacakmış müthiş bir hizmet takdire Sayan bunu kolay kolay kimse yapamaz

0 0 Cevap Yaz
Adı lazımmı 13 Mayıs 2024 20:59

Demekki iş yapmak isteyene imkan tanınıyormuş

0 0 Cevap Yaz
Es Es 13 Mayıs 2024 14:18

Eskişehir Büyükşehir Belediyesindeki Taşeron İşçilere ZAM vermelisiniz GEÇİNEMİYORUZ.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi