Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşımı rahatlatmak ve mahallelerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yol ve bulvar çalışmalarını sürdürüyor.
Yaşamkent, Aşağısöğütönü ve Zincirlikuyu bölgelerinde ESKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen yağmur suyu altyapı çalışmaları tamamlandı. Altyapının bitmesinin ardından 1527 Bulvarı, 1561. Cadde ve 1500 Bulvarı’nda sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. Bölgede yaya ve bisiklet yollarının düzenlenmesi çalışmaları da devam ediyor.
Aşağısöğütönü Muhtarı Dilek Söyer Altıok ve mahalle sakinleri, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Ayşe Ünlüce ve ekibine teşekkür etti. Belediye yetkilileri, ulaşımın daha güvenli ve konforlu olması için çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Okul arazileri de mi satışa çıkartılacak?
Kerem Akyıl
Ahmet Ataç’ın Eskişehir’de yarattığı güç!
Tarkan Demir
Halk geçim derdinde siyasiler şov peşinde...
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy