Eskişehir Büyükşehir'den sınırsız ulaşım müjdesi: O tarihte başlıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Büyükşehir'den sınırsız ulaşım müjdesi: O tarihte başlıyor!
A
a

Eskişehir'de öğrencilere müjde... Toplu taşımada abonman kartı uygulaması başladı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'ndan itibaren öğrenciler için toplu taşımada abonman kart uygulamasını başlattığını duyurdu. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'ndan itibaren öğrenciler için toplu taşımada yeni bir abonman kart uygulaması başlatacağını açıkladı. Bu uygulama ile öğrenciler, 250 TL karşılığında bir ay boyunca Eskişehir'deki toplu taşıma araçlarını sınırsız olarak kullanabilecekler.

ESKİŞEHİR'İN ULAŞIMINDA "BAS GEÇ" DÖNEMİ BAŞLIYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, duyuruyu şu şekilde yaptı:

"Artık 'Ne kadar bakiyem kaldı?' diye düşünmene gerek yok. Bas Geç. Sevgili gençler, Büyükşehir Belediye Başkanımız Ayşe Ünlüce sizlere verdiği bir sözü daha yerine getiriyor! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda toplu taşımada abonman kart uygulamamız başlıyor."
 


Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
esesli 19 Mayıs 2024 20:34

yoğunluk daha çok artacak ,eskiden 65 yaş üstüne söylenirken birde bedavacı öğrenciler çıktı.okul servisleri artık biter.hepsi tranvaya.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi