Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Çifteler ilçesinde ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirmek için önemli bir yol çalışmasına imza atıyor. Eminekin–Körhasan–Dikmen grup yollarını kapsayan toplam 30 kilometrelik güzergâhta devam eden çalışmaların ilk etabında, Eminekin ile Körhasan arasındaki 16 kilometrelik bölümde altyapı iyileştirme ve yol genişletme çalışmaları yoğun şekilde sürdürülüyor.
Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, mevcut 5,5 metre genişliğindeki yolları 8 metreye çıkarıyor. Şu ana kadar 2,5 kilometrelik kesimde yol genişletme tamamlanırken, geri kalan bölümde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.
Çifteler Belediye Başkanı Zehra Konakcı, yatırımı “Çifteler halkı uzun yıllardır beklediği, daha konforlu ve güvenli yollara kavuşuyor” sözleriyle değerlendirdi. Eminekin Mahallesi Muhtarı Mevlüt Önaçan da Büyükşehir’e teşekkür ederek mahalle halkının memnuniyetini dile getirdi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Ortak hareket etmekte fayda var!
Kaan Özcan
Ataç, Özel’den işaret bekliyor
Kerem Akyıl
Başkan Ayşe Ünlüce CHP’den istifa edecek mi?
Tarkan Demir
Daha dün gibi aklımızda
Seval Erci
Coğrafyayı kader olmaktan çıkarmak
Ümit Polatbaş
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy