Eskişehir Bursa arası kaç km? Araba, otobüs ile kaç saat sürüyor? Ne kadar benzin yakar?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Bursa arası kaç km? Araba, otobüs ile kaç saat sürüyor? Ne kadar benzin yakar?
A
a

Eskişehir ile Bursa sık yolculuk yapılan iki şehirdir. Bu iki şehir arası kaç kilometre, araba, otobüs ile kaç saat sürüyor, ne kadar benzin yakar ve otobüs biletleri ne kadar sorusunu birçok kişi merak ederek araştırmaktadır.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Bursa arası kaç km ve kaç saat sürer soruları merak edilen konulardan biridir. Özellikle Eskişehir'de yaşayan Bursalı öğrenciler ve Bursa'da okuyan Eskişehirliler sıklıkla bu güzergah arasında yolculuk yaptıkları için Eskişehir Bursa arası kaç saat sürdüğünü öğrenmek istemektedir. Denizi olmayan Eskişehir için de en yakın mesafede marmara denizine sahip Bursa'yı sıkça ziyaret etmek istemektedir. Eskişehir Bursa arası kaç km, arabayla ve otobüsle kaç saat sürüyor, ne kadar benzin yakar, otobüs biletleri ortalama olarak ne kadar gibi konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde...

İşte Eskişehir Bursa arası kaç km ve kaç saat sürüyor sorusunun yanıtı;

Eskişehir Bursa arası kaç km ve kaç saat sürüyor sorusunun yanıtı hangi vasıta ile yolculuk yapacağınıza göre değişmektedir. Sıkça seyahat edilen bu iki kent arasında yapacağınız yolculuğu özel aracın yanı sıra otobüsle de yapmanız mümkündür. Eskişehir Bursa arası kaç saat ve Eskişehir Bursa arası kaç tl sorularının yanıtının tüm detaylarını bu haberimizde bulabilirsiniz.

Eskişehir Bursa arabayla kaç saat?

Eskişehir Bursa yolculuğunuzu özel araçla yapmak istiyorsanız karayolunda 152 km mesafe sürmektedir. Eskişehir Bursa arası arabayla kaç saat sürer sorusuna yanıt olarak da 1 saat 50 dakika diyebiliriz.

Eskişehir Bursa arabayla ne kadar tutar?

Eskişehir Bursa arabayla ne kadar tutar sorusu bu güzergahta yolculuk yapmak isteyen kişilerin en fazla araştırdığı konulardan biridir. Eskişehir Bursa yolculuğunu özel araçla yapacağınız zaman ortalama olarak eğer araç benzinli ise 400 TL, motorin araçla 360 TL ve LPGli ise 215 TL tutacaktır.

Eskişehir Ankara arası otobüsle kaç saat?

Otobüsle Eskişehir Bursa kaç saat süreceğini merak ediyorsanız da bu kez yolculuğunuz 2 saat 30 dakika kadar uzayacaktır. Eskişehir Bursa yolculuğu yapacağınız zaman yol süresi daha da artsa da hemen hemen her zaman Eskişehir'den Bursa'ya otobüs bileti bulmanız mümkündür. Yine aynı şekilde Bursa'dan Eskişehir'e dönüş yapmak için otobüs yolculuğunu tercih etmek isterseniz bilet bulmanız çok zor olmayacaktır.

Eskişehir Bursa otobüs biletleri ne kadar?

Eskişehir Bursa otobüs bileti ne kadar sorusunu bu güzergahta yolculuk yapmak isteyenler sıklıkla internette aratmaktadır. Eskişehir'den Bursa'ya özel araçla gidecekseniz fiyatları yukarıda belirttiğimiz gibi aracın yakıtına göre değişecektir. Ancak otobüs ile Eskişehir Bursa yolculuğu yapacaksanız fiyatlar ortalama olarak  200 TL ile  250 TL arasında otobüs firmalarına göre değişmektedir. 
 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi