Eskişehir bugün bu festivalde!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir bugün bu festivalde!
A
a

Eskişehir’de düzenlenen Yöresel Ürünler Festivali devam ediyor. Eskişehirlilerin festivale yoğun ilgi gösterirken kentin böyle bir festivale ihtiyaç duyduğunu belirterek, “Eskişehirspor’umuzu çok seviyoruz. Onun için gereken her şeyi yapmaya hazırız” dediler

Sütiş Eskişehir
Eskişehir’de 7 Haziran’da başlayan ve Eskişehirspor yararına düzenlenen Yöresel Ürünler Festivali devam ediyor. Odunpazarı Belediyesi yanında bulunan otopark alanında düzenlenen festivalde Erzurum’un cağ kebabı, Hatay’ın yöresel ürünleri, Trabzon’un tereyağı, Erzurum’un küflü peynirleri, Afyon’un sucuğu, Balıkesir’in karadutu, Siirt’in balı gibi birçok yöresel lezzet Eskişehirliler tarafından de büyük ilgi görüyor. 

KENTİN İHTİYACI VARDI
Eskişehir’de böyle bir festivalin düzenlenmesinden mutluluk duyduğunu belirten Nursen Sırlı, “Çok memnun kaldık. Eskişehir’de böyle bir festivalin yapılması çok iyi oldu. İnşallah başka yöresel ürünler de gelir. Eskişehir’de ihtiyaç vardı bence. Belediyemize bu konuda çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Handan Güneş de emeği geçenlere teşekkür ederek, “Çok güzel festival. Çok beğendik. Emeği geçenlerin hepsine teşekkür ediyoruz. Her şeyden almaya çalıştık gücümüzün yettiği kadar. Tereyağı, peynir, baya güzel şeyler var” şeklinde konuştu.

SONUNA KADAR DESTEK
Ailesiyle birlikte özellikle Erzurum’un meşhur cağ kebabını yemek için geldiklerini söyleyen Ali Kavak ise, “Böyle bir hizmet çok güzel. Odunpazarı Belediyesi ayağımıza getirdi. Erzurum’a gitme şansım yoktu. Erzurumlu arkadaşlarım methediyorlardı. Yemek nasip oldu. Kebaptan başladık çıkarken de duruma bakacağız. Eskişehirspor’umuza sonuna kadar desteğiz” diye konuştu. Festivali ziyaret eden Recep Er, “Festival gayet güzel. Gezdik, gördük, alacaklarımıza karar verdik. Değişik ürünler var. Eskişehirspor’umuzu çok seviyoruz. Onun için gereken her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

 
Kaynak : M. Anıl Aksoy
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi