Eskişehir’in Sıcaksular bölgesinde, bisikletlerini bırakacak uygun park alanı bulamayan vatandaşlar, sokak lambalarına ya da direklere zincirle bağlamak zorunda kalıyor.
Bisiklet kullanıcılarının bu mecburi çözümü, hem yayaların geçişini zorlaştırıyor hem de görsel kirlilik oluşturuyor.
Özellikle şehir merkezindeki yoğun bölgelerde yeterli bisiklet park alanı bulunmaması, çevre sakinleri ve esnaf tarafından da eleştiriliyor.
Bölgede çalışan ve bisiklet kullanan vatandaşlar, "Bisiklet kullanımı teşvik ediliyor ancak park edilecek alan bırakılmıyor" diyerek soruna kalıcı çözüm çağrısı yapıyor.
Bisiklet sürücüleri, hem güvenli hem de düzenli kullanım için kent merkezine daha fazla bisiklet park yeri yapılmasını talep ediyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Talat Yalaz’ı susturalım
Kerem Akyıl
Eskişehir AK Parti doğasına sahip çıkıyor
Kaan Özcan
TOKİ Kocakır konutlarının altyapısını kim yapacak?
Tarkan Demir
Uyanınca ilk iş bunu yapıyorsanız büyük tehlikedesiniz!
Ümit Polatbaş
Bayram mutluluk demek değil miydi?
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy