Eskişehir Ankara arası kaç km? Araba, otobüs ve hızlı tren ile kaç saat sürüyor?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Ankara arası kaç km? Araba, otobüs ve hızlı tren ile kaç saat sürüyor?
A
a

Eskişehir Ankara arası kaç km ve kaç saat sorusu Eskişehir ve Ankara'da yaşayan insanların sıkça merak ettiği konulardan biridir. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir ile Ankara birbirine yakın mesafede olan iki şehir olduğu için bu kentlerde yaşayan insanlar sıkça bu güzergahta yolculuk yapmaktadır. Özellikle öğrenci şehri Eskişehir'de yaşayan Ankaralılar ve başkent Ankara'da okuyan Eskişehirliler sıkça bu iki şehir arasında yolculuk yapmaktadır. Bunların yanı sıra seyahat amaçlı da Eskişehir Ankara yolculuğu sıklıkla yapılmaktadır. 

İşte Eskişehir Ankara arası kaç km ve kaç saat sorusunun yanıtı;

Eskişehir Ankara arası kaç km sorusunun yanıtı hangi vasıta ile yolculuk yapacağınıza göre değişmektedir. Sıkça seyahat edilen bu iki kent arasında yapacağınız yolculuğu özel aracın yanı sıra tren veya otobüs ile de yapmanız mümkündür. Eskişehir Ankara arası kaç saat ve Eskişehir Ankara arası kaç tl sorularının yanıtının tüm detaylarını bu haberimizde bulabilirsiniz.

Eskişehir Ankara arası kaç saat?

Eskişehir Ankara yolculuğunuzu özel araçla yapmak istiyorsanız 228 km mesafe sürmektedir. Eskişehir Ankara arası kaç saat sorusuna yanıt olarak da özel araçla 2 saat 25 dakika diyebiliriz.

Eskişehir Ankara arabayla ne kadar tutar?

Eskişehir Ankara arabayla ne kadar tutar sorusu bu güzergahta yolculuk yapmak isteyen kişilerin en fazla merak ettiği konulardan biridir. Eskişehir Ankara yolculuğunu özel araçla yapacağınız zaman ortalama olarak eğer araç benzinli ise 600 TL, motorin araçla 560 TL ve LPGli ise 330 TL tutacaktır.

Eskişehir Ankara arası otobüsle kaç saat?

Otobüsle Eskişehir Ankara kaç saat diye merak ediyorsanız da bu kez yolculuğunuz 3 saat kadar sürecektir. Eskişehir Ankara yolculuğu yapacağınız zaman yol süresi daha da artsa da hemen hemen her zaman Eskişehir'den Ankara'ya otobüs bileti bulabilirsiniz. Yine aynı şekilde Ankara'dan Eskişehir'e dönüş yapmak için otobüs yolculuğunu tercih etmek isterseniz bilet bulmanız hızlı tren bileti bulmaktan daha kolay olacaktır.

Eskişehir Ankara hızlı tren ne kadar sürüyor?

Eskişehir Ankara seyahati için en fazla tercih edilen vasıtalardan biri de hızlı trendir. Eğer daha kısa sürede Eskişehir Ankara yolculuğu yapmak isterseniz Yüksek Hızlı Tren'i tercih edebilirsiniz. Eskişehir Ankara hızlı tren bilet bulmak konusu biraz zor olsa da hızlı trenle Eskişehir Ankara arası yaklaşık 1 saat 20 dakika sürmektedir. Eskişehir Ankara yolculuğunuzu hızlı trenle yapmak istiyorsanız biletinizi 2 hafta öncesinden almanızda fayda vardır.

Eskişehir Ankara arası kaç TL?

Eskişehir Ankara arası kaç tl sorusunu bu güzergahta yolculuk yapmak isteyenler sıkça öğrenmek istemektedir. Eskişehir'den Ankara'ya özel araçla gidecekseniz fiyatları yukarıda belirttiğimiz gibi aracın yakıtına göre değişecektir. Ancak otobüs ile Eskişehir Ankara yolculuğu yapacaksanız fiyatlar ortalama olarak  200 TL ile  300 TL arasında otobüs firmalarına göre değişmektedir. 

Eskişehir Ankara hızlı tren ne kadar?

Eskişehir Ankara yolculuğunuzu hızlı trenle yapmak oldukça kısa sürecektir ve zaman size kalacaktır. Hızlı tren bileti bulmak biraz zor olsa da fiyatları diğer vasıtalarla Eskişehir Ankara yolculuğu yapmaya göre çok daha kısa sürmektedir. Eskişehir Ankara hızlı tren fiyatı tam bilet 225 TL'dir.






 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi