Eskişehir Anadolu Lisesi'nde sevindirici gelişme: İşte yeni binası...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Anadolu Lisesi'nde sevindirici gelişme: İşte yeni binası...
A
a

Eskişehir’de depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle ani bir kararla boşaltılan ve uzun bir süre mağduriyet yaşayan Eskişehir Anadolu Lisesi öğrencileri ve velilerini mutlu eden gelişme yaşandı. 

Sütiş Eskişehir
Okul binasının depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle geçtiğimiz yıl eylül ayında boşaltılan Eskişehir Anadolu Lisesi öğrenci ve velilerinin mücadelesi sonuç verdi. Sümer Mahallesi’nde yapımı bitmek üzere olan 24 derslikli okul inşaatına Eskişehir Anadolu Lisesi levhası takıldı.  Konuyla ilgili açıklama yapan veliler, “Bu mücadelede bizlere destek olan ve desteğini hiç kesmeyen Sayın Ayşen Gürcan ve aynı zamanda okulumuz mezunu Sayın Utku Çakırözer başta olmak üzere Eskişehir Milletvekillerimizin hepsine ayrı ayrı minnettarız. Dilekçelerimiz üzerine bize uygun bir okul bulmak için hafta sonu yapımı devam eden tüm inşaatları gezen ve mağduriyetimizin biran önce giderilmesi için ilgili birimlere talimat veren Sayın Valimiz Hüseyin Aksoy’a  çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Veliler ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’den de okul çevresine asfalt dökülmesi konusunda çağrıda bulundu.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Eses 8 Haziran 2024 11:22

Mevcut Anadolu Lisesinin bahçesine yapılan yeni okulda devam edilebilirdi.

0 0 Cevap Yaz
Hüseyin 7 Haziran 2024 20:03

Emegi gecen herkese tesekkurler cocuklar daha mutlu.onlarin bu mutluluguna gram faydasi olan herkesin emeklerine yureklerine saglik

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi