Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi tarafından güz döneminde başlatılan kan bağışı kampanyasına destek her geçen gün artıyor. Kent merkezi ve ilçelerde sürdürülen çalışmalar kapsamında kamu kurumlarında da kan bağışı etkinlikleri düzenleniyor.
Kampanya kapsamında Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi tarafından Eskişehir Adliye Sarayı çalışanlarına yönelik kan bağışı etkinliği gerçekleştirildi. Kızılay ekipleri tarafından adliye binasında oluşturulan bağış birimine hakim, savcı ve adliye personeli yoğun ilgi gösterdi.
Türk Kızılayı Eskişehir Merkez Şube Başkanı Egemen Temizsoy, kan bağışının önemine dikkat çekerek kampanyaya destek verenlere teşekkür etti.
Temizsoy, “Türk Kızılay Eskişehir Merkez Şubesi olarak, kan bağışının önemine dikkat çekmek ve kan ihtiyacına destek olmak amacıyla Eskişehir Adliyesi'nde kan bağışı etkinliği gerçekleştirdik. Kan bağışı organizasyonunu sağlayan Cumhuriyet Başsavcımız Ferhat Deniz başta olmak üzere Adalet Komisyonu Başkanımız Arif Hamdi Sazak ile bağışta bulunan hakim, savcı ve adliye personeline teşekkür ediyoruz” dedi.
Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi, güz dönemi boyunca kent merkezi ve ilçelerde gerçekleştirdiği kan bağışı etkinliklerini kamu kurumlarında da sürdürürken, kampanyaya verilen desteğin artırılması hedefleniyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Bunlar çok güzel hareketler!..
Tarkan Demir
Tipik Türk Siyasetçisi Cemil Tugay
Kerem Akyıl
Hatboyu yeniden!
Kaan Özcan
Dilencilere karşı etkin mücadele
Seval Erci
Hangi yolu seçersen seç pişman olacaksın
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu