Eskişehir "duba kırma" yarışlarının merkezi oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir "duba kırma" yarışlarının merkezi oldu!
A
a

Eskişehir’de araçların yaya alanlarına girmesi hem güvenliği tehdit ediyor hem de kaldırım ve dubalarda zarara yol açarak şehir estetiğini bozuyor.

Eskişehir’in işlek caddelerinde, yasak olmasına rağmen araçların yayaların kullandığı alanlara girmesi, dubalar ve kaldırım taşlarının zarar görmesine neden oluyor. Özellikle bazı caddelerde, trafik akışını engellemek ve yayaların güvenliğini sağlamak amacıyla yerleştirilen dubalar, araçlar tarafından sık sık çiğneniyor.

Yasal düzenlemelere rağmen bu sorunun devam etmesi, caddelerdeki altyapı ve estetik düzenin bozulmasına yol açarken, belediye yetkilileri vatandaşları kurallara uymaya çağırıyor. Dubaların ve kaldırım taşlarının zamanla kırılması, belediyenin temizlik ve bakım çalışmalarını da olumsuz etkiliyor.

Yaya güvenliğini tehdit eden bu duruma karşı önlemlerin artırılması gerektiği belirtiliyor. Yetkililer, araçların yasak alanlara girmesinin önüne geçilmesi için cezai yaptırımların artırılması ve caddelerdeki denetimlerin güçlendirilmesi gerektiğine vurgu yapıyor. Çevre düzenlemesi ve güvenliği sağlamak için daha etkili çözümlerin geliştirilmesi gerektiği ifade ediliyor.
Kaynak : Tuğçe Kaş
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi