Es Es sürpriz peşinde!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Es Es sürpriz peşinde!
A
a

Eskişehirspor bu hafta evinde önemli bir maça daha çıkıyor. 4 haftadır gol dahi atamayan ve ligin dibine demir atan Eskişehirspor yarın sahasında lider Yeni Mersin İdmanyurdu’nu ağırlayacak. Maç bittiğinde Es Es puan kaybeder ve rakipleri kazanırsa matematiksel olarak küme düşeceğiz. Şimşekler yeni hocası Sezgin Coşkun ile sürprize imza atmaya çalışacak.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor TFF 3. Lig’in 31’inci haftasında yarın saat 15.00'da sahasında Yeni Mersin İdmanyurdu’nu ağırlayacak. Art arda aldığı mağlubiyetler yüzünden kümede kalma umutlarını yitirme noktasına gelen Siyah Kırmızılı ekip yarın bir sürprize imza atamaya çalışacak. Siyah Kırmızılı ekip ne yazık ki taraftarından yoksun olacak. Eskişehirspor’da geçtiğimiz hafta hareketli saatler yaşanmıştı. 52 Orduspor mağlubiyeti sonrası Ali Onur Cerrah ile yollar ayrılmış ve yerine Sezgin Coşkun getirilmişti. Siyah Kırmızılı ekip yeni teknik direktörüyle Yeni Mersin İdmanyurdu’nu yenerek rakiplerinin puan kaybını bekleyecek. 

ESKİŞEHİRSPOR ALINAN SONUÇLARA GÖRE KÜME DÜŞEBİLİR

TFF 3. Lig’de bu hafta sonu oynanacak maçlarla Eskişehirspor’un Bölgesel Amatör Lig’e düşmesi matematiksel olarak da netleşebilir. 23 puanı bulunan Es Es, lig lideri Yeni Mersin’e kaybederse gözler rakiplerin maçlarına çevrilecek. Edirnespor, 1922 Konyaspor ve Hacettepe kazanır, Kelkit kaybetmezse ne yazık ki 58 yıllık köklü bir tarihe sahip Eskişehirspor’un, ligin bitimine 4 maç kala küme düşmesi kesinlik kazanacak.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi