Es-Es’in Tigra sohbeti kahkahaya boğdu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Es-Es’in Tigra sohbeti kahkahaya boğdu
A
a

Yazıişleri Müdürümüzün sosyal medya hesabından yıllar öncesine ait bir tezahüratı paylaşması ‘Tigra sohbeti’ başlattı. 90’lı yıllarda Eskişehirspor forması giyen Volkan Şahinkol’un anısı herkesi gülümsetti.

Sütiş Eskişehir
Yazıişleri Müdürümüz Cihan Yıldırım, 90’lı yıllara ait olan “Ooo Volkan, hayırlı olsun Tigran, ....... kullan, ama gol gol gol, Volkan gol gol gol” tezahüratını ‘unutulmaz tezahüratlar’ notuyla Facebook hesabından paylaştı.

Tribün liderleri Murat Diri ve Erkan Koca’nın da katıldığı ‘Tigra sohbeti’ başladı. Yorum yapanlardan biri de 90’lı yıllarda Eskişehirspor forması giyen Volkan Şahinkol oldu. Şahinkol ilk yorumunda “Cihan Yıldırım, çok eskilere götürdün bizleri... Teşekkürler... Neyse uzun yıllar oldu doğrusunu ben yazayım. Ben kırmızı aldım, kaleci Ömer benden sonra sarı aldı hatta sonra arabayı komple griye boyatmıştı. Bayram’ın ise ne araba ile ne de tezahüratla bir ilgisi yoktu. Saygılar” ifadelerine yer verdi.

Şahinkol sonraki yorumunda bir anısını paylaştı: “Ama Ömer’le, Laz Erol arasındaki bir araba mevzusunu anlatmadan geçemeyeceğim. 1. Ligdeyiz... O sezon 4-5 Galatasaraylı futbolcunun Eskişehirspor’a geldiği yıl... Laz Erol’un BMW’si var, Ömer’de o yılarda araba hastalığı var, neyse...

Erol Ankara’ya giderken BMW ile takla atar, araba komple boyaya girer yenilenir... Kampta bütün futbolcular otururken araba mevzusu açılır. Ömer yine araba aramaktadır. Laz Erol der ki; benim arabayı sana vereyim... Ömer’de ‘abi senin araba takla attı, niye alayım senin arabanı’ der.

Laz Erol, Karadeniz şivesiyle ‘Sen hiç sakatlanmıyısin... O zaman seni de kimse transfer etmesin, araba sakatlandı, iyileşti şimdi’ der. Bütün herkes gülmekten yıkılır... Bütün bir yıl bunun muhabbeti sürecektir takımda. Sevgiyle kalın kardeşlerim, arkadaşlarım.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi