Eğer bu gerçekleşirse Eskişehirspor...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eğer bu gerçekleşirse Eskişehirspor...
A
a

Eskişehirspor bu hafta deplasmanda Kütahyaspor'a yenilerek ligde kalma şansını mucizelere bıraktı. Eskişehirspor'un kaderi artık rakiplerinin elinde.

Sütiş Eskişehir
Küme düşme hattında yer alan Eskişehirspor ligde kalma umutları iyice azaldı. Siyah Kırmızılı ekip Belediye Kütahyaspor’a 1-0 mağlup olsa da rakiplerinin puan kaybetmesi nedeniyle ligde kalma umutlarını az olsa da sürdürdü. Edirne evinde 1922 Konyaspor’a 1-0 mağlup olurken, Yomraspor
ise Çatalcaspor ile 3-3 berabere kaldı. Şilespor ise deplasmanda Derincespor’a 8-0’lık skorla mağlup oldu. Es Es artık kalan iki haftada maçını kazanıp rakiplerinin yenilmesini bekleyecek. Eğer önümüz deki hafta Edirnespor 1 puan alırsa Es Es matematiksek olarak küme düşecek.

ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARI MÜTHİŞ DESTEK VERDİ 

Eskişehirspor’un cefakar taraftarı Kütahya’da oynanan karşılaşmadatakımını yalnız bırakmadı. Maçtan önce Kütahya İl Spor Güvenlik Kurulu, Es Es taraftarının maça alınmayacağını açıklamıştı. Ancak maçtan 2 gün önce İYİ Parti Milletvekili adayı Nebi Hatipoğlu’nun girişimlerini nede niyle bu karar bozuldu ve taraftarlar maça alındı. Yaklaşık 350 Es Es taraftarı Kütahya’daki yerini aldı ve takımına müthiş bir destek verdi. İlk yarıda Es Es taraftarı kendi arasında kısa süreli gerginlik yaşadı.



 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi