İstanbul serbest piyasasında 12 Ağustos 2025 Salı sabahı döviz kurları yeni haftaya yükselişle başladı. Dolar, güne 40,7200 TL satış fiyatıyla başlarken, Euro ise 47,3390 TL’den işlem gördü.
Serbest piyasada doların alış fiyatı 40,7180 TL, satış fiyatı ise 40,7200 TL olarak belirlenirken, Euro'nun alış fiyatı 47,3370 TL, satış fiyatı ise 47,3390 TL oldu.
Dünkü kapanışta doların satış fiyatı 40,6950 TL, Euro'nun satış fiyatı ise 47,3290 TL idi. Yeni güne hafif bir artışla başlayan döviz kurlarında hareketliliğin önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.
Uluslararası finans kuruluşları, dolar ve Euro kurundaki artış trendine dikkat çekerek yılın son çeyreğinde volatilitenin artabileceğini belirtiyor. İç ve dış piyasalardaki gelişmelerin döviz kurları üzerinde belirleyici olmaya devam edeceği ifade ediliyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Bayrakları astınız mı?
Tarkan Demir
Külliyeye çöktüler
Kerem Akyıl
Şeker fabrikasından ne istiyorsunuz?
Kaan Özcan
Ruhu eksilen mahalleler
Ümit Polatbaş
Tepebaşı’nda güvenli yaşam alanı
Seval Erci
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
Türkiye'de futbol
Osman Cemoğlu