DNS Group gazeteciler günü için kahvaltıda buluştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç DNS Group gazeteciler günü için kahvaltıda buluştu
A
a

DNS Group, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediği kahvaltıda hem gazetecilere teşekkür etti hem de büyüme hedeflerini paylaştı.

Sütiş Eskişehir
DNS Group, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentteki gazetecilerle Harbiye Restaurant’ta bir kahvaltı düzenledi. DNS Group Sahibi Kenan Araz, gazetecilere hitaben yaptığı konuşmada, “Toplumu bilgilendirmek için büyük özveriyle çalışan, halkın sesi olan gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi ve şirketin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

250 ŞUBEYE ULAŞACAĞIZ

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü  kutluyorum” diyen Araz,  “Toplumu bilgilendirmek için büyük bir özveriyle çalışan, gecesini gündüzüne katan halkın sesi olan gazeteci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. DNS Group olarak 1997’den bu yana yaklaşık 28 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Bugün itibarıyla Türkiye’de 40 ilde, 83 şubemiz bulunuyor ve yaklaşık 2 bin çalışanımız var. Mart ya da Nisan ayı gibi yeni şubelerimizi açmaya devam edeceğiz. Her yıl 20 ile 25 franchise adayıyla görüşüp bunları netleştirmek amacındayız ve toplamda 250 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz.Yurt dışı platformlarımız Bulgaristan’da aktif. Ayrıca, Almanya ve İtalya gibi ülkelerde AR-GE çalışmalarımız sürüyor. Bu projelerin 2026’nın Ocak ayında hayata geçmesini planlıyoruz” diye konuştu. 
Kaynak : HABER MERKEZİ
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi