Dikkat: Eskişehir'de tramvay ve otobüs saatleri hafta sonu değişecek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Dikkat: Eskişehir'de tramvay ve otobüs saatleri hafta sonu değişecek!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 25-26 Mayıs'ta yapılacak olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi sınavları için tramvay ve otobüs çalışma saatlerinde değişiklik yaptı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 25-26 Mayıs’ta yapılacak olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi dönem sonu sınavları sebebiyle kampüslere ulaşım sağlayan tramvay ve otobüslerin çalışma saatlerinde değişikliğe gitti.

Konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Hafta sonu gerçekleştirilecek Açıköğretim Fakültesi Bahar Dönemi dönem sonu sınavları sebebiyle kampüslere ulaşım sağlayan tramvay ve otobüslerimizin çalışma saatlerinde değişiklik yaşanacaktır. Bu kapsamda Estram, 25-26 Mayıs tarihlerinde tüm hatlarda hafta içi sefer sıklığı uygulayacaktır. Otobüslerimizde ise yine 25-26 Mayıs tarihlerinde Kırmızı 4, Mavi 4, Siyah 55 ve Siyah 85 numaralı hatlarımız hafta içi sefer saatlerinde hizmet verecektir. Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileriz.”
Kaynak : ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Okur 24 Mayıs 2024 21:01

Tek bildiğiniz saatlerle oynamak peki ya hizmet.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi