Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'i istiyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'i istiyor!
A
a

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir’e gelerek tüm ilçelerin belediye başkan adaylarını ilan edecek. Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Eskişehir’e verdiği öneme dikkat çekerek, “Eskişehir kazanacak” mesajı verdi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir 28 Ocak Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlıyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Şehit Anıl Gül Kapalı Spor salonunda düzenlenen programda tüm ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacak. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eskişehir programı ile konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, “Uzun süredir çok büyük emek verilen, çok yoğun araştırmalar sonucunda nihayet sona gelindi. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımız hafta sonunda tüm ilçe belediye başkan adaylarımızı açıklayacak. Merakla beklenen sona gelmiş bulunuyoruz. Tabii ki Sayın Cumhurbaşkanımızın bizzat Eskişehir’e gelerek adayları açıklaması Cumhur ittifakının Eskişehir’i ne kadar istediğinin de bir göstergesidir. Sonraki süreçte çok yoğun bir çalışma temposuna girmiş bulunacağız. İnşallah Eskişehir için hayırlısı olacak. Eskişehir kazanacak” dedi.
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi