Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eskişehir'e özel açıklama: "Göstereceğiz"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eskişehir'e özel açıklama: "Göstereceğiz"
A
a

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 28 Ocak Pazar günü Eskişehir'e gelerek İlçe Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısına katılacak ve adaylarını açıklayacak. Böylelikle Eskişehirlilerin merakla beklediği isimler de belli olacak. Ayrıca Erdoğan Eskişehir hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da cuma namazını kıldıktan sonra camiden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Pazar günü Eskişehir'de düzenlenecek İlçe Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısı hakkında açıklamalarda bulundu.

Eskişehir'i önemsiyoruz, Cumhur İttifakı'nın nasıl 31 Mart'a hazırlandığını göstereceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde;

"Yarın nasip olursa İzmir'deyim. İzmir'de hem aday açıklamaları yapacağız hem de orada geniş kapsamlı büyük bir kapalı spor salonu toplantısı yapacağız. Ertesi gün Eskişehir'e geçeceğim. Aynı şekilde bir aday tanıtım toplantısı yapacağız. Eskişehir'i önemsiyoruz, İzmir'i önemsiyoruz. Buralarda yapacağımız bu toplantılarla da inşallah nasıl ki İstanbul, Ankara'da çok çok güçlü sesler çıkardıysak buralarda da güçlü sesler çıkararak Cumhur İttifakı'nın nasıl 31 Mart'a hazırlandığını göstereceğiz." şeklinde konuştu.
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi