CHP Genel Başkanı Özgür Özel Eskişehir'e geliyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç CHP Genel Başkanı Özgür Özel Eskişehir'e geliyor!
A
a

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 9 Mayıs Perşembe günü Eskişehir’e geliyor. Yerel seçim zaferinin ardından CHP İl Örgütleriyle bir araya gelecek olan Özgür Özel, yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret edecek.

Sütiş Eskişehir
Cumhuriyet Halk Partisi lideri Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ülke genelinde hayırlı olsun ziyaretlerine başlıyor. 9-10 Mayıs tarihlerinde Afyonkarahisar, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’ı ziyaret edecek olan Özgür Özel, parti örgütleriyle bir araya gelerek, yeni seçilen belediye başkanlarını tebrik edecek. 9 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’te CHP Eskişehir İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek olan Genel Başkan Özel, 15.00’te Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi, 16.00’da Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ve saat 17.00’de ise Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı makamlarında ziyaret edecek.

9 Mayıs Perşembe günü saat 11.00’de Afyonkarahisar’a gidecek olan Özel, Eskişehir ziyaretinden sonra 10 Mayıs Cuma günü Kütahya ve Uşak’ta il örgütleri ve belediye başkanları ziyaretlerine devam edecek.
Kaynak : HABER MERKEZİ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi